NOVE MOĆNE PNEUMATSKE BRUSILICE MIRKA® PROS 625CV, 650CV, 680CV

MIRKA PROS brusilice posebno su unapređene kako bi se obezbedilo maksimalno uklanjanje prašine. Zahvaljujući široj glavi za usisavanje u kućištu mašine omogućena je velika efikasnost usisavanja.

ERGONOMIJA I DIZAJN

Kao i sve Mirka alate, PROS bruslice odlikuje izuzetan ergonomski dizajn koji ih čini izuzetno lakim za korišćenje.

Komforne su za rad jer ima dovoljno mesta za adekvatno držanje alata, što olakšava bolju kontrolu i manevrisanje, bilo da se radi levom ili desnom rukom.

Dizajn alata uključuje integrisanu potporu za ruku korisnika i štiti je od izduva vazduha kao i od spoja creva za vazduh. Ovo omogućava korisniku udobnost u radu tokom dužeg perioda korišćenja, bez potrebe za pauzama.
Kao dodatni bezbednosni sistem, kada je potpora podignuta, kako bi se povezalo crevo za vazduh, onemogućeno je startovanje alata.

Inovativni dizajn u kombinaciji sa „brake seal“ sistemom poboljšava performanse alata. Za razliku od konvencionalnih pneumatski kružnih bruslilica, MIRKA PROS „brake seal“ sistem sprečava okretanje radne podloge (stope) kada se odvoji od površine koja se obrađuje. Ovo eliminiše mogućnost stvaranja dubokih oštećenja kada se alat prisloni na površinu. „Brake seal“ sistem doprinosi, takođe, efikasnosti usisavanja prašine.

MIRKA PROS brusilice su izrađene od visoko kvalitetnih materijala koji garantuju dug radni veka alata, osiguravajući da ćete uživati u izvanrednim performansama.

PODLOGA

Kako bi se korisnicma omogućilo postizanje najboljih performansi, posebno je dizajnirana nova radna podloga prečnika Ø 150 mm.

Ove brusilice poseduju centralni otvor za vazduh koji omogućava bolji protok vazduha i obezbeđuje uklanjanje prašine sa radne površine još brže i efikasnije.

Tehničke karakteristike

Prečnik diskaØ 150 mm
Ekscentar PROS 625CV2,5 mm
Ekscentar PROS 650CV5 mm
Ekscentar PROS 680CV8 mm
Potrošnja vazduha485 l/min
Brzina12000 o/min
Max. pritisak6,2 bar
Težina PROS 625CV0,9 kg
Težina PROS 650CV0,93 kg
Težina PROS 680CV0,95 kg
Nivo buke PROS 625CV73 dB
Nivo buke PROS 650CV75 dB
Nivo buke PROS 680CV76 dB