Fabbrica doo se bavi uvozom, veleprodajom i distribucijom industrijskih premaza za površinsku obradu, zaštitu i dekoraciju drvenih površina.

Od prvog dana našeg poslovanja i momenta postavljanja poslovne politike, pa sve do danas, odlučni smo u nastojanjima da proizvođačima iz sektora drvne industrije ponudimo široku paletu najkvalitetnijih, najmodernijih i tehnološki naprednih proizvoda.

Bez obzira na iskušenja koja su nam nametali česti zahtevi za komercijalnim materijalima i prisutna konkurentska ponuda, ostali smo dosledni svom stavu da tržištu ponudimo isključivo kvalitet.

Tokom godina izgradili smo dobre poslovne i partnerske odnose sa našim dobavljačima iz inostranstva , tako da smo danas u prilici da Vam ponudimo najbolje proizvode u značajno većem asortimanu, po pristupačnim cenama.

Naša politika konstantnog traganja za poboljšanjima pomogla nam je da se uspešno nosimo sa svim zahtevima tržišta i da postanemo kompanija koja uspostavlja standarde na lokalnom tržištu.

Komitenti u Srbiji prepoznali su prednosti saradnje sa firmom Fabbrica, koja godinama proširuje svoju ponudu i intenzivno radi na stručnom usavršavanju svojih kadrova. Stalan rast prodaje pokazuje da se sav trud uložen u ispitivanje želja i potreba tržišta, analizu aktuelnih svetskih trendova u segment površinske obrade drveta, uvođenje novih proizvoda i rad na stalnom unapređenju kvaliteta isplatio.

U prodajni program uvrstili smo široku paletu proizvoda za površinsku zaštitu i dekoraciju nameštaja, enterijera i građevinske stolarije. Poslednjih godina, na osnovu zahteva kupaca, našu ponudu upotpunili smo raznovrsnim brusnim materijalima, opremom za brušenje i nanošenje premaza.

Zajedno sa trgovcima, izvođačima, arhitektama i dizajnerima ostvarili smo intenzivna partnerstva na lokalnim tržištima. Težimo da se ovakva saradnja stalno podstiče i proširuje na zadovoljstvo svih aktuelnih i budućih saradnika.

Sigurni smo da ćete i Vi u našoj ponudi prepoznati pravo rešenje za Vaše zahteve i na taj način postati deo velike porodice naših zadovoljnih komitenata i saradnika.

Donesite pravu odluku koja će vam pomoći da radite bolje i kvalitetnije.