Tehnički servis je prioritet u Fabbrici zbog čega je apostrofiran kao garantovan i uvek dostupan.

Da bismo Vam na pravi način preporučili neki od  proizvoda iz naše ponude, potrebno je da znamo koji materijal ste odabrali za obradu i koji efekat želite da postignete, jer shodno tome nudimo različite sisteme i tehnike primene samih premaza.

Naši tehnolozi i tehničari svakodnevno rade na postizanju različitih nijansi, kako bajca, tako i pigmentiranih boja na osnovu zahteva kupaca, koristeći savremene metode u radu.

Pored razvijenog sistema receptura, naša laboratorija poseduje modernu opremu koja podrazumeva najsavremeniji softver i spektrofotometar, koji omogućava našim stručnjacima da odrede i  kasnije realizuju u Vašoj proizvodnji, najzahtevnije nijanse boja.

Zahvaljujući velikoj ponudi premaza posebne namene, a uz našu stručnu pomoć, na komadima nameštaja možete  postići  efekte patine, metala, gume, sedefa, mermera, tekstila, keramike, kože, srebra i zlata, kao i mnoge druge po Vašoj želji.

Naš tim zadužen za tehničku podršku na terenu sprovodi konstantan, brz  i visoko profesionalni servis. Demonstracija primene određenih premaza i stalna podrška oko rešavanja tekućih problema su definitivno razlozi zbog kojih se možete čvrsto osloniti na nas.

Komunikaciju sa kupcima i  stručne konsultacije obavljamo svakodnevno i trudimo se da kvalitet naših usluga  poboljšamo i unapredimo kako bismo našim saradnicima omogućili  najbolju podršku.