Proizvodni asortiman italijanskog proizvođača premaza Borma Wachs podrazumeva raznovrstan izbor različitih proizvoda za izradu, restauraciju i reparaciju antiknog nameštaja i slika, ikona i sl.

„CÁ D’ORO GUILDING“ predstavlja liniju izuzetno atraktivnih proizvoda specijalne namene.

Tehnike rada starih majstora u kombinaciji sa tradicionalnim sirovinama i naprednim tehnologijama implementirani kroz CÁ D’ORO liniju proizvoda, omogućili su da proces restauracije i reparacije specifičnih i često veoma skupih elemenata bude maksimalno pojednostavljen.

U pomenutoj liniji zastupljeni su proizvodi koji se mogu primeniti korišćenjem tradicionalnih tehnika rada, ali i proizvodi koji omogućavaju da se zadrži unikatan i vanvremenski izgled površine koja se tretira na mnogo jednostavniji i brži način.

Kombinacija najkvalitetnijih sastojaka, pripremljenih po recepturama starih majstora, osigurava izuzetan kvalitet proizvoda.

U zavisnosti od konkretnog zahteva, izgleda koji treba postići, karakteristika samih elemenata koji se obrađuju, ali i tehnike rada koja se primenjuje, moguće je odabrati adekvatan proizvod iz bogatog i raznovrsnog asortimana linije CÁ D’ORO.

CÁ D’ORO linija proizvoda obuhvata: