“TOUCH UP” LINIJA PROIZVODA ZA REPARACIJE I RESTAURACIJE

Reparacija i restauracija lakiranih površina i popravka mehaničkih oštećenja je veoma često zahtevan proces, koji oduzima puno vremena i energije ukoliko se sprovodi upotrebom tradicionalnih premaza, tehnika rada i industrijske opreme.

Kompanija BORMA WACHS nudi tržištu raznovrsna rešenja koja omogućavaju da procedura reparacije postane laka i jednostavna.“TOUCH UP” linija sadrži proizvode koji su namenjeni reparaciji manjih ili većih oštećenja na prethodno izlakiranim površinama. Ovim proizvodima se mogu reparirati površine tretirane sintetičkim premazima ili premazima na vodenoj bazi.

PREDNOSTI UPOTREBE “TOUCH UP” LINIJE

  • Mogućnost reparacije površina koje su prethodno lakirane sintetičkim ili premazima na vodenoj bazi
  • Dobra adhezija na prethodne slojeve premaza
  • Mogućnost realizacije reparacije na samom objektu bez demontaže lakiranih elemanata i njihovog povratka u lakirnicu na ponovno lakiranje
  • Mogućnost parcijalne reparacije oštećenih površina, koja ne zahteva potpuno uklanjanje sloja premaza sa površine koja se reparira (što je često slučaj kod reparacija upotrebom standardnih premaza)
  • Na površinama repariranim upotrebom proizvoda iz “TOUCH UP” linije ne postoji vidljiva razlika između repariranih i nerepariranih delova

U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja, za reparaciju se mogu koristiti različiti proizvodi specijalno formulisani za ovu namenu.

IZ PONUDE POSEBNO IZDVAJAMO