[slideshow_deploy id=’15517′]

U stalnoj potrazi za novim idejama koje će nam ulepšati dom i željom za promenom i poboljšanjem prostora u kome živimo, napravljen je iskorak iz očekivanog.

Sve češće promene u enterijeru obično podrazumevaju moderno dizajniran, lak i pokretljiv nameštaj, koji će omogućiti udobnost i funkcionalnost, ne ostavljajući po strani ni estetski momenat.

Primena novih, drugačijih materijala, pri opremanju radnog i životnog prostora garantuju punu slobodu kreativnog izražavanja.

BOJE ZA SUNĐER predstavljaju revolucionarni premaz u industriji nameštaja. Ova jedinstvena linija proizvoda na vodenoj bazi, obezbedila je dodatne mogućnosti svim proizvođačima koji se bave tapaciranjem nameštaja. Pored jednostavne primene, upotreba pomenutih ekoloških boja omogućava izradu modernog nameštaja nekonvencionalne forme.

Arhitektama i dizajnerima je, upotrebom ovih premaza, omogućeno nesputano poigravanje sa oblikom i formom nameštaja prilikom opremanja enterijera, bilo da je reč o prostoru u kom će boraviti najmlađi – sa ciljem kreiranja podsticajnog, funkcionalnog i zdravog ambijenta – bilo da se radi o ambijentima koji dizajnom i modernim uređenjem pomeraju standarde i proširuju vidike.

Primenom naših boja proizvođači su u prednosti da odgovore najspecifičnijim zahtevima prilikom izrade visokokvalitetnog proizvoda.

Mašta, kreativnost i inovacije su osnov za savršeno uređenje enterijera.