Patine predstavljaju specijalne premaze za dekoraciju nameštaja i predmeta u enterijeru izrađenih od masiva drveta, furniranih površina i medijapana.

Upotrebom ove vrste materijala ističe se i naglašava prirodna struktura i tekstura drveta i postiže rustični izgled dekorisanih površina.

Zahvaljujući širokoj paleti tonova patina uz mogućnost nijansiranja prema želji kupca,  patinirani predmeti predstavljaju idealan spoj starog i novog u dizajniranju nameštaja.

U primeni ove vrste premaza akcenat se stavlja na način nanošenja i odstranjivanja same patine. Kreativnost u primeni, kao rezultat, daje unikatan izgled dekorisanim površinama i novootkrivenu umetničku vrednost.

Na veliko zadovoljstvo svih svojih komitenata i saradnika, Fabbrica doo počela je da primenjuje NOVI SISTEM ZA PRIPREMU TONOVA PATINA PO RAL TON KARTI.

Nova metoda koja se primenjuje, kao i specijalni sistem receptura značajno su proširili mogućnosti za dekoraciju površina u enterijeru.

Stručni tim Fabbrica doo se maksimalno potrudio, da kroz uspostavljanje novog sistema, pruži podršku arhitektama, dizajnerima, proizvođačima nameštaja i enterijeristima.

Put do željenog tona patine sada je lak i jednostavan, a mogućnosti kombinacija različitih tonaliteta za postizanje rustičnog izgleda obrađenih drvenih površina znatno raznovrsnije.

POGLEDAJTE GALERIJU UZORAKA SA PATINAMA

POGLEDAJTE NAŠE PREDLOGE KOMBINACIJA TONOVA PATINA

POGLEDAJTE PROMOTIVNI FILM KOJI ĆE VAS UPUTITI U POSTUPAK PATINIRANJA