FABBRICA doo je ovlašćeni distributer kompanije MIRKA Ltd, renomiranog finskog proizvođača brusnih materijala i aparata za brušenje u sektoru drvne industrije.

POTVRDE KVALITETA

O KOMPANIJI

Mirka Ltd je kompanija specijalizovana za proizvodnju visoko kvalitetnih brusnih materijala.

Ova kompanija osnovana je četrdesetih godina prošlog veka. Dugogodišnja ulaganja u istraživanja i razvoj rezultirala su značajnim povećanjem izvoza šezdesetih godina, kada počinje veliki rast ove kompanije, izgradnja moderne fabrike i njeno konstantno internacionalno širenje i napredak.

MIRKA je danas moderna svetska kompanija, članica velike KWH grupe u čijem sastavu posluje 40 kompanija širom sveta.

Poslovna politika može se definisati kao konstantna borba za poboljšanjima, sistematske investicije, pažljivo planiranje, mogućnost da se preuzme inicijativa  i otvorenost  ka novim i jedinstvenim rešenjima.

O PROIZVODIMA

Mirka Ltd u svojoj ponudi poseduje široki opseg brusnih materijala različite namene, kompletna rešenja za određene sisteme brušenja, dodatnu opremu i slično.

Proizvodi ove kompanije dobro su poznati po vrhunskom kvalitetu i izuzetnoj trajnosti. Proizvedeni su uz nadzor visokoprofesionalnog kadra u modernoj proizvodnji uz korišćenje naprednih metoda.

Principi ekološke efikasnosti su glavna smernica za odabir sirovina za proizvodnju materijala i planiranje njihove buduće strukture.

Bitno je naznačiti da se u kompaniji  MIRKA rodila prva ideja o sistemu brušenja bez prašine koja je uspešno realizovana. Kao začetnici novog koncepta površinske obrade uz konstantna ulaganja u razvoj  i inovacije, postavili su visoke standarde za sve proizvođače prisutne na tržištu.