JEDINSTVENO NA NAŠEM TRŽIŠTU

U potrazi za idejnim rešenjima koja će olakšati površinski tretman specifičnih površina u eksterijeru, stručni tim kompanije Renner Italia razvio je novu, specijalnu seriju impregnanta u gelu.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE

Ova serija impregnanata, velikog viskoziteta, koja je formulisana na specifičan način, omogućava postizanje izuzetne uniformnosti tona, bez obzira na vrstu substrata koji se tretira, kao i dugotrajnu zaštitu drvenih elemenata u eksterijeru.
Zbog svojih izuzetnih karakteristika, pomenuti proizvod može se nanositi pištoljem, a zatim naknadno utrljavati krpom do postizanja željenog efekta – uniformisanog tona na čitavoj tretiranoj površini.
Vreme sušenja ovog impregnanta je duže od standardnih impregnanata na vodenoj bazi.

POLJE PRIMENE

Ovo je idealan proizvod za sve korisnike koji impregnant nanose upotrebom pištolja gde veoma često, kod standardnih serija, dolazi do pojave fleka i šarenila. Preporučuje se takođe kod tretmana velikih površina, kao i površina sa naročito izraženim neravninama, kanelurama i ukrasnim lajsnama.
Impregnant u gelu posebno se preporučuje za zaštitu i dekoraciju mekog drveta jer razlika u penetraciji ( upijanju ) impregnanata na mekom tvrdom delu drveta nije izražena.

IMPREGNANT U GELU je dostupan u različlitim nijansama, može se tonirati po standardizovanim ton kartama ili po specijalnim zahtevima kupaca.

Za sve dodatne informacije Tehnička služba Fabbrica doo je na raspolaganju.