NOVA LINIJA PROIZVODA U PRODAJNOM ASORTIMANU FABBRICA DOO
DOPUNSKI PROGRAM ZA FARBANJE

U cilju postizanja najboljih rezultata Fabbrica doo je za potrebe svojih komitenata u prodajni asortiman uvrstila dopunske programe za farbanje čijom upotrebom se unapređuje kvalitet lakiranja i obezbeđuje izuzetnan finalni izgled tretiranih površina.

Pored adekvatnog odabira premaza i njihove pravilne primene, za dobijanje željenog izgleda lakiranih drvenih površina u enterijeru neophodna je upotreba dopunskih proizvoda koji olakšavaju postizanje vrhunskog kvaliteta površinske obrade.

IZ PONUDE POSEBNO IZDVAJAMO:

PLASTIČNE CEDILJKE ZA BOJE I LAKOVE

 

Plastične cediljke koriste se za uklanjanje sitnih čestica prašine i nečistoća iz boja i lakova neposredno pre početka njihove primene na drvenim elementima upotrebom odgovarajuće opreme.

Nečistoće se mogu javiti kao mehaničko zagađenje tokom procesa pripreme proizvoda za primenu – prelivanje, mešanje, kataliziranje i slično.

Saznajte više

 

FILTER CEDILJKE ZA PIŠTOLJE

Specijalne filter cediljke koriste se za dodatno filtriranje premaza tokom procesa njihovog nanošenja upotrebom gravitacionog pištolja.
Opcija dopunskog uklanjanja eventualno prisutnih čestica prašine izuzetno je važna, posebno kod primene premaza u visokom sjaju zbog njihove specifične osetljivosti na mehanička zagađenja koja su kod ove grupe premaza izrazito uočljiva.

Saznajte više

 

SPECIJALNA ANTI-STATIČKA ODELA ZA FARBANJE

Standardna radna odela najčešće su izrađena od materijala koji predstavljaju kombinaciju pamučnih i sintetičkih vlakana, koje odlikuje povećano zadržavanje mikro-čestica prisutnih u radnom prostoru. Pomenute čestice nastaju kao nus-proizvod u proizvodnim pogonima (stolarski deo, mašinski deo, segment za brušenje i slično) i značajno kontaminiraju odeću zaposlenih.

Odela za farbanje izrađena su od specijalnog anti-statičkog materijala koji onemogućava lepljenje mikro-čestica koje mogu dodatno kontaminirati lakiranu površinu.

Saznajte više