Fabbrica doo Vam predstavlja jedinstveni proizvod na domaćem tržištu!

Zbog čestih zahteva naših komitenata i saradnika koji su se odnosili, pre svega, na izradu elemenata u enterijeru koji imaju lakirane površine sa anti-kliznim svojstvima, naš prodajni asortriman upotpunili smo novim proizvodom.

Specijalni „ANTI-SLIP” lak je dvokomponentni premaz sa specifičnom formulacijom. Upotrebom ovog proizvoda postižu se zahtevane anti-klizne karakteristike na tretiranim površinama.

Za razliku od konvencionalnih premaza koji se koriste za zaštitu i dekoraciju elemenata u enterijeru, upotreba specijalnog „ANTI-SLIP” premaza doprinosi većem otporu na pomeranje elementata postavljenih na tretiranu površinu, a samim tim i sprečavanje klizanja predmeta po lakiranoj površini.

Ova specijalna serija premaza, pored svog anti-kliznog svojstva, daje tretiranim elementima baršunasti efekat na dodir, sličan efektu gumirane površine.

Pored unikatnog vizuelnog efekta koji se postiže upotrebom ove vrste premaza, „ANTI-SLIP” lak nalazi i značajnu primenu u površinskoj zaštiti elemenata, kao što su vešalice, stolice, tacne, poslužavnici, unutrašnjosti fioka, unutrašnja strana kreveta i slično, kod kojih je važno ispoštovati zahtev za anti-kliznom karakteristikom.

Pomenuti premaz može se koristiti kao završni sloj u transparentnom i pigmentiranom ciklusu površinske zaštite.

Nanosi se prskanjem pomoću standardnog gravitacionog pištolja.

Za sve dodatne informacije tehnička služba Fabbrica doo Vam stoji na raspolaganju.