FABBRICA doo je ovlašćeni distributer kompanije AURO, vodećeg nemačkog proizvođača ekoloških premaza i to u segmentu zaštite i dekoracije drvenih površina.

O KOMPANIJI

AURO je kompanija specijalizovana za proizvodnju premaza koji se izrađuju od sirovina koje dolaze isključivo iz prirode.

Visok stepen autentičnosti je glavni razlog za stalan rast ove kompanije tokom tridesetogodišnjeg prisustva na tržištu. Njihovo ime garantuje precizno formulisane, ekološke i visoko kvalitetne proizvode.

O PROIZVODIMA

AURO insistira na stalnom izboru prirodnih i pre svega ekoloških sirovina za proizvodnju. Napori uloženi u istraživanje i razvoj rezultirali su bogatim asortimanom proizvoda bez tragova sintetičkih rastvarača.

Proizvodi su napravljeni po najvišim standardima kvaliteta koji su razvijani od strane vrhunskih stručnjaka i mogu zadovoljiti i najstrože tehničke zahteve koje diktira tržište i sami potrošači.

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

U laboratorijama fabrike testiraju se nove sirovine, proizvodne metode i sami gotovi proizvodi.

U kontrolisanim uslovima prati se i proces primene materijala koji takođe mora biti potpuno ekološki i svakako osobine premaza koji je apliciran na željene drvene delove u cilju površinske zaštite i dekoracije.

Tim stručnjaka stalno nadzire i usavršava ovu grupu proizvoda . Obzirom da poseduju temeljno tehničko znanje i bogato praktično iskustvo pomažu korisnicima u pravilnoj primeni materijala, kao i prevenciji i rešavanju problema koji mogu nastati tokom postupka primene.

Korisnici Auro proizvoda su pre svega oni koji tragaju za ekološkim proizvodima, koji žele da nauče više o njihovim prednostima i osobinama i sačuvaju životnu sredinu za nove generacije.