TWISTED WOOL

Twisted wool je podloga namenjena za grubo poliranje. Zahvaljujući mekim ivicama idealna je za poliranje teško pristupačnih površina. Veoma je trajna, jednostavno se održava. Za postizanje najboljih rezultata obrade preporučuje se u kombinaciji sa Mirka polir pastom PS 35.

Dostupna u dimenzijama 180 mm
 

 

NATURAL LAMB’S WOOL

Natural lamb’s wool je podloga namenjena za srednje-grubo poliranje. Tragove poliranja svodi na minimum. Lako se postavlja i jednostavno održava. Za postizanje najboljih rezultata obrade preporučuje se u kombinaciji sa Mirka polir pastom PS 35.

Dostupna u dimenzijama 80, 150 i 180 mm
 

 

SUNĐER YELLOW RAVNI

Ravni žuti sunđer je podloga srednje gustine. Predstavlja univerzalno rešenja za obradu velikog broja različitihpovršina u sjaju. Lako se postavlja i jednostavno održava. Za postizanje najboljih rezultata obrade preporučuje se u kombinaciji sa Mirka polir pastom PS 10.

Dostupan u dimenzijama 85 i 150 mm
 

 

SUNĐER YELLOW TAČKASTI

Specifičan dizajn površine žutog tačkastog sunđera smanjuje zagrevanje površine koja se obrađuje, Veliki broj šupljina zadržava vazduh koji smanjuje zagrevanje koje je rezultat trenja prilikom obrade. Pogodan je za poliranje svih vrsta podloga. Lako se postavlja i jednostavno održava. Za postizanje najboljih rezultata obrade preporučuje se u kombinaciji sa Mirka polir pastom PS 10.

Dostupan u dimenzijama 85 i 150 mm
 

 

SUNĐER BLACK RAVNI

Black sunđer namenjen je za fino poliranje premaza u visokom sjaju. Prilagodljiv je različitim sistemima poliranja. Lako se postavlja i jednostavno održava. Za postizanje najboljih rezultata obrade preporučuje se u kombinaciji sa Mirka polir pastom UF 3 I F05.

Dostupan u dimenzijama 85 i 150 mm
 

 

BLACK SUNEĐR TAČKASTI

Crni perforirani sunđer je namenjen brzom poliranju. Upotrebom ovog materijala ne dolazi do zagrevanja površine. Pogodan je za poliranje svih vrsta podloga. Lako se postavlja i jednostavno održava.

Dostupan u dimenzijama 85 i 150 mm
 

 

MIKROFIBER KRPE

Polarshine mikrofiber krpe obezbeđuju efikasno uklanjanje polir pasti sa tretiranih komada. Fina struktura platna omogućava postizanje izuzetnih rezultata prilikom upotrebe.

  • Polarshine yellow cloth (dimenzije: 330 x 330 mm)
  • Polarshine blue cloth (dimenzije: 380 x 380 mm)
  • Polarshine grey cloth (dimenzije: 400 x 400 mm)