Standardni premazi koji se koriste za zaštitu i dekoraciju drvenih površina u enterijeru često ne mogu da zadovolje raznovrsne zahteve koje postavljaju novi trendovi u uređenju enterijera, kao i stroge propise po pitanju kvaliteta i trajnosti koje je neophodno obezbediti krajnjim korisnicima.

Izlazeći u susret sve češćim zahtevima tržišta za materijalima koji tretiranim površinama obezbeđuju poboljšane performanse Fabbrica doo je u svoju ponudu uvrstila novi liniju premaza „ANTI-SCRATCH”, poboljšanih mehaničkih karakteristika.

„ANTI-SCRATCH” lakovi nezamenljivi su u segmentu površinske zaštite i dekoracije elemenata izrađenih od medijapana, masiva drveta ili furniranih delova u enterijeru kada je tretiranoj površini potrebno obezbediti pojačanu mehaničku i hemijsku rezistentnost.

[slideshow_deploy id=’15171′]

OSNOVNE KARAKTERISTIKE

Izrađeni po specijalnoj formulaciji, zahvaljujući svojim unapređenim fizičko-hemijskim osobinama, ova linija proizvoda pruža izuzetno efikasnu zaštitu drvenim površinama izloženim habanju i pojačanom mehaničkom opterećenju.

POLJE PRIMENE

  • Tretman drvenih površina izloženih mehaničkom opterećenju, kao što su ploče stolova, pultovi, šankovi, vrata u javnim objektima i slično.
  • Površinsku zaštitu i dekoraciju ravnih površina, kao i zaobljenih delova, profilisanih elemenata, kanelura i slično.

IZ PONUDE POSEBNO IZDVAJAMO:

Za sve dodatne informacije Tehnička služba Fabbrica doo Vam stoji na raspolaganju.