Fabbrica doo, u saradnji sa kompanijom Renner Italia, predstavlja NOVI PROIZVOD jedinstven na domaćem tržištu:

„PROTECTIVE FOIL“ – SPECIJALNA FOLIJA ZA ZAŠTITU LAKIRANIH POVRŠINA

„PROTECTIVE FOIL“ je premaz koji se koristi za dodatnu zaštitu prethodno lakiranih površina i pripada grupi vodenih premaza. Premaz se nanosi prskanjem na potpuno suv završni lak ili boju pri čemu formira sloj koji štiti površinu od dopunskih oštećenja.

Zaštitna folija se preporučuje za oblaganje izlakiranih elemenata pre njihovog stavljanja u eksploataciju. Može se primeniti bez obzira na vrstu premaza koji je prethodno korišćena za površinsku zaštitu i dekoraciju elemenata.

Ovaj proizvod obezbeđuje odličnu zaštitu izlakiranih površina od mehaničkih oštećenja koja mogu nastati prilikom pakovanja, transporta, kao i tokom i nakon ugradnje lakiranih elemenata. PROTECTIVE FOIL efikasnije prijanja i štiti površinu u odnosu na konvencionalne streč folije. Ovaj zaštitni sloj se jednostavno i lako uklanja odlepljivanjem.

Osnovna prednost za primenu ovog sistema dopunske zaštite lakiranih elemenata je činjenica da nakon aplikacije sloj folije idealno prijanja na površinu, bez obzira na njen oblik i izgled ( prisustvo kanelura, duboreza, tokarenih delova i slično ). Ova karakteristika je izuzetno važna za adekvatnu zaštitu nameštaja i drugih lakiranih elemenata koji imaju specifičan oblik i čija je dopunska zaštita komplikovana.

Preporučena količina po sloju, u cilju postizanja adekvatne zaštite, je oko 250 – 300 g/m².

Za sve dodatne informacije Tehnička služba Fabbrica doo Vam stoji na raspolaganju!