Renomirani finski proizvođač alata i abraziva kompanija Mirka Ltd je tržištu predstavila novi električni alat sa specifičnom radnom stopom MIRKA DELTA DEOS.

Mirka DEOS DELTA alat odlikuje specifičan trouglasti oblik radne stope ( dimenzije 100 x 152 x 152 mm ) koji obezbeđuje lako, brzo i efikasno brušenje čak i teško dostupnih površina, uglova. Simetričnost alata omogućava nesmetano korišćenje brusilice sa obe ruke.

POLJE PRIMENE:

DEOS DELTA alat sa trouglastom stopom dizajniran je za brušenje specifičnih drvenih elemenata: uskih i profilisanih delova nameštaja, lajsni, prozora, štokova, rešetkastih strukura i slično. Specifičan oblik stope omogućava brušenje teško dostupnih mesta (uglova).

KARAKTERISTIKE ALATA:

SPECIFIČAN DIZAJN MOTORA
Brusilica poseduje hermetički zatvoren motor bez četkica, što onemogućava prodor i akumulaciju prašine unutar motora, čime se značajno produžava radni vek alata i smanjuje rizik od neželjenih kvarova.

IZUZETNA SNAGA MOTORA
Snaga inverter motora alata od 250 W i odgovara snazi tradicionalnih motora od 360 W.

VARIJABILNA KONTROLA BRZINE RADA ALATA
Opseg brzina alata je 5.000 – 10.000 o/min. Brzina rada se može menjati tokom rada i nema uticaja na kvalitet obrađenih površina ili stabilnost u radu alata.

BLUETOOTH TEHNOLOGIJA
Alat poseduje Bluetooth konekciju koja omogućava povezivanje sa MyMirka aplikacijom (na mobilnom telefonu, tabletu) u cilju praćenja rada alata : nivo vibracija, eventualna preopterećenosti, prekidi u radu itd.
Pravilnom upotrebom aplikacije moguće je sprečiti i eliminisati kvarove koji se javljaju usled neadekvatnog korišćenja.

KONTINUIRANO PRAĆENJE RADNE TEMPERATURE ALATA
Senzor za praćenje radne temperature, integrisan je u sam alat, te onemogućava njegovo korišćenje i dalji rad ukoliko radna temperatura krene da raste. Na ovaj način motor je dopunski zaštićen od fatalnih kvarova.

ERGONOMSKI DIZAJN I MALE DIMENZIJE
Zbog specifičnog oblika, ergonomskog dizajna i male težine ovaj alat omogućava duže vreme korišćenja uz smanjen zamor osobe koja je zadužena za brušenje.

MOGUĆNOST KOMBINOVANJA SA RAZLIČITIM USISIVAČIMA ZA BRUŠENJE
DEOS DELTA električni alat se može brzo i jednostavno povezivati na različite modele usisivača za brušenje (modeli 1025 L i 1230 L) što ga čini izuzetno fleksibilnim za rad.

Zbog malih dimenzija i težine alat je moguće, pored proizvodnih pogona, koristiti i na terenu sa odgovarajućim modelima usisivača, ukoliko postoji priključak za električnu energiju u blizini mesta rada.

MAKSIMALNE PERFORMANSE U SISTEMU BRUŠENJE BEZ PRAŠINE se postižu kombinaciju DEOS alata sa MIRKA mrežicama za brušenje.

Za sve dodatne informacije Tehnička služba Fabbrica doo Vam stoji na raspolaganju.