Pored velikog izbora kvalitetnih proizvoda, prednost naše kompanije je usluga koju pružamo svojim komitentima.

Proizvođaču, odnosno kupcu, često je neophodna pomoć za pravilnu primenu izabranog premaza. Naš glavni cilj je da korisnicima na najbolji način približimo svojstva određenog proizvoda i istaknemo njegove prednosti i kvalitete. Zbog toga, dosta ulažemo u tehnički servis i adekvatno predstavljanje proizvoda. Stalno stručno usavršavanje kadrova uz pomoć inopartnera postalo je naša obaveza i važna investicija u budućnost.

Važan pokazatelj našeg ozbiljnog pristupa ovom segmentu posla, ogleda se u činjenici da je čak  50%  kadrova firme Fabbrica angažovano na poslovima tehničkog servisa i podrške.

Tim stručnih ljudi, zaposlenih u našoj tehničkoj službi, definitivno će Vas uveriti da kompaniju Fabbrica izaberete za budućeg partnera. Dobro poznavanje karakteristika svih premaza iz ponude i pomoć oko pravilnog odabira materijala su prednosti koje uvek ističemo.

U prijatnoj atmosferi našeg izložbenog salona možete izvršiti konsultacije sa stručnim osobljem oko odabira materijala. Veliki broj uzoraka sa premazima različitog finalnog efekta i namene pomoći će Vam da izaberete onaj ciklus površinske zaštite i dekoracije koji će zadovoljiti sve Vaše želje i potrebe i pomoći Vam da uspešno i brzo svoje ideje dovedete do realizacije.