Fabbrica doo u januaru 2013. godine organizovala je za svoje komitente posetu fabrici RENNER ITALIA.

Grupu koju su činili renomirani proizvođači iz segmenta drvne industrije, predstavnici firmi koji se bave uslužnim lakiranjem, kao i istaknuti distributeri premaza na teritoriji Srbije, u prijatnoj atmosferi ugostili su ljubazni domaćini iz službe prodaje i tehničke podrške pomenute fabrike.

Dragi gosti i prijatelji kompanije Fabbrica doo imali su priliku da upoznaju proces proizvodnje premaza koji se obavlja po vrhunskim svetskim standardima u dva proizvodna pogona sa najmodernijom opremom, impresivne rezultate vezane za konstantan rast prodaje materijala u čitavom svetu, kao i planove za širenje i unapređenje proizvodnih kapaciteta.

Pored toga, organizovana je prezentacija novih materijala koji su uvedeni kao rezultat rada specijalizovane laboratorije za istraživanje i razvoj.

Na veliko zadovoljstvo svih prisutnih, domaćin je omogućio gostima iz Srbije da izvrše testiranje svih materijala koji su bili predmet njihovog interesovanja (u specijalizovanim lakirnicama proizvodnog pogona) i prošire svoja znanja u segmentu površinske obrade i dekoracije kroz kreativnu radionicu u kojoj su razmenili iskustva u radu.

Fabbrica doo još jednom je dokazala da je pouzdan partner koji brine o unapređenju poslovanja svojih komitenata i saradnika, i naravno podržava njihovo konstantno upoznavanje sa najnovijim svetskim trendovima u segmentu površinske zaštite i dekoracije.