Fabbrica doo je u martu 2015. godine organizovala je za svoje komitente i saradnike posetu fabrici Renner Italia.

Drage goste i prijatelje kompanije Fabbrica doo, renomirane proizvođače iz segmenta drvne industrije, predstavnike firmi koji se bave uslužnim lakiranjem, kao i istaknute distributere premaza, ugostili su ljubazni domaćini iz službe prodaje i tehničke podrške fabrike Renner Italia.

Svi prisutni imali su priliku da upoznaju proces proizvodnje premaza koji se obavlja po vrhunskim svetskim standardima u dva proizvodna pogona sa najmodernijom opremom.

Pored toga, organizovana je prezentacija kompanije tokom koje su predstavljeni impresivni rezultati vezani za konstantan rast prodaje materijala u čitavom svetu, kao i planovi za širenje i unapređenje proizvodnih kapaciteta.

Na veliko zadovoljstvo svih prisutnih, predstavljeni su novi premazi koji su uvedeni u ponudu kao rezultat rada specijalizovane laboratorije za istraživanje i razvoj, kao i dopuski atesti i sertifikati koji svedoče o izuzetnm kvalitetu premaza.

Ljubazni domaćin je omogućio gostima iz Srbije da izvrše testiranje svih materijala koji su bili predmet njihovog interesovanja (u specijalizovanim lakirnicama proizvodnog pogona) i prošire svoja znanja u segmentu površinske obrade i dekoracije kroz kreativnu radionicu u kojoj su razmenili iskustva u radu.

U organizaciji kompanije Renner Italia realizovana je poseta muzeju „Ferrari” u kome su svi prisutni uživali u predstavljenim modelima automobila. Pored toga, realizovani su turistički obilasci centra Bolonje i turističkih lokaliteta u Trstu.

Fabbrica doo još jednom je dokazala da je pouzdan partner koji brine o unapređenju poslovanja svojih komitenata i saradnika, i naravno podržava njihovo konstantno upoznavanje sa najnovijim svetskim trendovima u segmentu površinske zaštite i dekoracije.

[slideshow_deploy id=’15059′]