Fabbrica predstavlja nove PROMOTIVNE FILMOVE koji će Vas detaljno upoznati sa karakteristikama FIREWALL vatro-otpornih premaza iz proizvodnog asortimana Renner Italia.

Ovaj renomirani svetski proizvođač premaza za drvnu industriju, nudi veliki izbor različitih proizvoda, kojima se mogu površinski obraditi drveni elementi u enterijeru, kako bi se zadovoljili strogi zahtevi vatro-otpornosti.

„FIREWALL premazi sprečavaju dalje širenje vatre kroz tri kombinovana procesa” – Marco Bassi, rukovodilac Sektora za istraživanje i razvoj Vam objašnjava kako ovi procesi funkcionišu.

„Zapaljivost predstavlja jedini nedostatak drveta kao materijala za izradu elemenata u enterijeru, koja se može značajno redukovati” – Marco Mobili, vodeći istraživač u laboratorijama Renner Italija objašnjava kako je to moguće rešiti.

„Odlukom da drvene elemente zaštitite upotrebom FIREWALL vatro-otpornih premaza, znači da ste se odlučili za estetiku i sigurnost” – Luca Alimenti, menadžer FIREWALL projekta Vas upoznaje sa asortimanom proizvoda.