Banja Luka, 29.10.2013.

Uz veliku podršku partnerske kompanije Termik iz Banja Luke, tehnički tim Fabbrica organizovao je stručni seminar o premazima za drvnu industriju, kao i praktičnu demonstraciju primene specijalnih materijala za površinsku obradu i dekoraciju.

Svi dragi gosti kompanija Termik i Fabbrica imali su priliku da se detaljno informišu o novim generacijama premaza, isprate način njihove primene, kao i da pogledaju i prokomentarišu mnogobrojne uzorke koji su pripremljeni za ovu priliku.

Pored toga, organizovana je interaktivna prezentacija Mirka abrazivnih materijala, alata za brušenje i poliranje poslednje generacije.

[slideshow_deploy id=’15289′]

Tokom prezentacije svi prisutni imali su priliku da lično probaju sve predstavljene alate i materijale za brušenje, tehnike rada i procedure za postizanje najboljih rezultata u površinskoj obradi.

Posebna pažna svih prisutnih bila je usmerena na Abranet sistem brušenja bez prašine i specijalne alate čijom se upotrebom postižu najbolji rezultati.

Demonstracija postupka poliranja upotrebom nove linije Mirka pasti za poliranje, u cilju postizanja vrhunskog izgleda površina lakiranih završnim lakovima u visokom sjaju, ocenjena je kao veoma interesantna i veoma korisna od strane svih prisutnih.

Hvala kompanijama Fagus i Termik na podršci!