Valjevo, 19.06.2013. godine

Fabbrica doo nastavlja praksu kontinuirane edukacije svojih saradnika, ovoga puta, kroz seminar organizovan za komitente iz Valjevskog okruga.

Seminar je realizovan uz neizostavnu pomoć i asistenciju firme Timotić doo koja distribuira proizvode iz prodajnog asortimana Fabbrica doo na lokalnom tržištu.

Stručnom timu Fabbrica doo veliku podršku su pružile kolege iz Italije, predstavnici kompanije Renner Italia (gospodin Nannetti i Colotti). Na veliko zadovoljstvo svih učesnika, tom prilikom posebno su predstavljeni novi materijali za površinsku obradu i dekoraciju drvenih površina, kao i specijalni, tehnološki napredni premazi, jedinstveni na domaćem tržištu.

Posebna pažnja svih prisutnih bila je usmerena, pre svega, na nove proizvode: fluoroscentne boje, metalik patine, specijalne efekte za medijapan, boje i efekte za staklo, boje za sunđer, kao i nove linije premaza za zaštitu i dekoraciju podnih površina.

Nakon prezentacije svi gosti kompanije Fabbrica imali su priliku da pogledaju uzorke materijala pripremljenih za ovu priliku, razgovaraju sa stručnim timovima RENNER Italia i Fabbrica doo o tehnikama rada i procedurama za postizanje željenih rezultata u površinskoj obradi. Stručne konsultacije o primeni materijala ocenjene su kao izuzetno korisne i konstruktivne.

Fabbrica doo se još jednom pokazala kao pouzdan partner koji tržište konstantno upoznaje sa najnovijim svetskim trendovima.

Hvala kompanijama Timotić doo i Renner Italija na nesebičnoj podršci!

[slideshow_deploy id=’15199′]