Kompanija RENNER Italia angažovana je na realizaciji projekta „TREE OF LIFE” (DRVO ŽIVOTA) koji predstavlja zaštitni znak predstojećeg sajma EXPO MILANO 2015.

Kompanija Renner Italija je izuzetno ponosna zbog važnog poziva, koji je dobila za učešće u realizaciju zahtevnog projekta „TREE OF LIFE” (DRVO ŽIVOTA), koji predstavlja simbol nacionalnog preporoda.

DRVO ŽIVOTA je zaštitni znak italijanskog paviljona na predstojećem sajmu EXPO MILANO 2015. koji će se održati od 1. maja do 31. oktobra 2015. godine.
Renner je kompanija koja je izabrana, da svojim premazima na vodenoj bazi, koji su dobro poznati po svom izuzetnom kvalitetu i trajnosti, ofarba impresivnu drvenu konstrukciju koja predstavlja pomenutu manifestaciju.

Kompletna konstrukcija ove drvene strukture, ukupne visine od 35 metara, izrađena je od drveta ariš i ima ukupnu površinu od 3000 m².
Ikona sajma ukupne težine od 70 tona, biće pozicionirana u centru jezera Arena i predstavljaće simbol nacionalnog preporoda.

[slideshow_deploy id=’15429′]

Renner je za ovaj projekat izabrao transparentni vodeni ciklus površinske zaštite koji će zadovoljiti tri važna zahteva:

  • obezbediti očuvanje i naglašavanje prirodne teksture drveta
  • jednostavna primena
  • dugotrajna zaštita

POGLEDAJTE PROMOTIVNI FILM O REALIZACIJI PROJEKTA „TREE OF LIFE”