Fabbrica doo nastavlja praksu organizacije seminara za arhitekte i dizajnere koji rade na važnim projektima iz segmenta drvne industrije.

Ovaj stručni seminar bio je povod za predstavljanje novih proizvoda iz kategorije industrijskih premaza koji se koriste za zaštitu i dekoraciju drvenih površina u enetrijeru i eksterijeru. Pored toga, posebno su istaknute prednosti specifičnih premaza u uređenju enterijera: različite vrste ulja i voskova, široka paleta specijalnih efekata, boje za staklo, patine, boje za sunđer i slično.

Glavni cilj seminara bio je da se svim učesnicima na najbolji način približe karakteristike i mogućnosti pojedinih proizvoda i istaknu njihove specifične osobine.

Tokom prezentacije naši gosti su imali mogućnosti da pogledaju uzorne panele, kao i da prodiskutuju sa našim tehnolozima o primenjenim ciklusima. Posebnu pažnju prisutnih privukli su mnogobrojni uzorci specifičnih premaza, jedinstvenih u ponudi Fabbrica doo, koji su pripremljeni primenom specifičnih tehnika rada.

Ovom prilikom, posebno je apostrofiran način na koji naš stručni tim učestvuje u odabiru adekvatnih materijala prema zahtevima komitenata, u preporukama materijala i ciklusa, shodno zahtevima svakog pojedinačnog komitenta.

[slideshow_deploy id=’14044′]

Fabbrica doo je još jednom pokazala da je pouzdan poslovni partner, koji svoje poslovne saradnike konstantno upoznaje sa novim materijalima i mogućnostima za proširenje poslovanja, na obostrano zadovoljstvo.