Fabbrica doo nastavlja praksu organizacije seminara za arhitekte i dizajnere koji rade na važnim projektima iz segmenta drvne industrije.

Ovaj stručni seminar bio je povod za predstavljanje novih proizvoda iz segmenta industrijskih premaza za zaštitu i dekoraciju drvenih površina u enetrijeru i eksterijeru. Pored toga, posebno su istaknute prednosti specifičnih premaza u uređenju enterijera : specijalni efekti,boje za staklo, patine, boje za sunđer i slično.

Glavni cilj seminara bio je da se svim učesnicima na najbolji način približe karakteristike i mogućnosti pojedinih proizvoda i istaknu njihove specifične osobine.

Tokom prezentacije naši gosti su imali mogućnosti da pogledaju uzorne panele, kao i da prodiskutuju sa našim tehnolozima o primenjenim ciklusima. Mnogobrojni uzorci specifičnih materijala, jedinstvenih u ponudi Fabbrica doo, izazvali su posebnu pažnju prisutnih.

Ovom prilikom, posebno je apostrofiran način na koji naš stručni tim učestvuje u odabiru adekvatnih materijala prema zahtevima komitenata, u preporukama materijala i ciklusa, shodno zahtevima svakog pojedinačnog komitenta.

[slideshow_deploy id=’14355′]

Na kraju, naši dragi gosti, posetili su Fabbrica trening centar, koji je opremljen modernom opremom za nanošenje i testiranje premaza, kao i aparatima za brušenje nove generacije.

Tom prilikom, mogli su da se lično uvere u sve prednosti saradnje sa našom kompanijom, koje se ogledaju u mogućnostima testiranja različitih vrsta materijala, pripremu uzornih panela na zahtev kupca, opcijama za organizaciju edukacija za pravilnu primenu materijala, stručne konsultacije i tehničku podršku na terenu.

Fabbrica doo je još jednom pokazala da je pouzdan poslovni partner, koji svoje poslovne saradnike konstantno upoznaje sa novim materijalima i mogućnostima za proširenje poslovanja, na obostrano zadovoljstvo.