Loznica, 17.09.2013.

Fabbrica doo je uz značajnu pomoć i asistenciju firme Omega Profeks doo, koja distribuira proizvode iz prodajnog asortimana Fabbrica doo u Mačvanskom okrugu, organizovala prezentaciju prodajnog programa za komitente i saradnike.

Stručnom timu Fabbrica doo veliku podršku su pružile i kolege iz Italije, predstavnici kompanije Renner Italia (gospodin Nannetti i Colotti).

Na veliko zadovoljstvo svih učesnika, predstavljeni su novi materijali za površinsku obradu i dekoraciju drvenih površina, kao i inovativni sistemi brušenja i poliranja.

Realizaciju praktičnog dela prezentacije pomogla je firma Drvogalant ustupajući prostor svoje proizvodnje predstavnicima kompanije Fabbrica doo i ostalim saradnicima.

[slideshow_deploy id=’15243′]

Prezentacija je uključila tri tematske celine:

  • INTERAKTIVNU PREZENTACIJU MIRKA MATERIJALA ZA BRUŠENJE I POLIRANJE

Posebna pažnja bila je usmerena na ABRANET sistem brušenja koji omogućava elegantno i komforno brušenje bez prašine i prezentaciju tehnike POLIRANJA.

Tokom prezentacije svi prisutni saradnici kompanije Fabbrica imali su priliku da lično probaju sve materijale, tehnike rada i procedure za postizanje najboljih rezultata u površinskoj obradi kao i da se uvere u izuzetne performanse predstavljene Mirka polirke i mogućnosti koje ovaj alat pruža.

  • INTERAKTIVNU PREZENTACIJU PREMAZA ZA DRVNU INDUSTRIJU RENNER ITALIA

Tehnički servis Fabbrica doo uz asistenciju kolega iz Italije demonstrirao je način rada sa standardnim poliuretanskim premazima različitih vrsta i namena, kao i nove materijale iz svog prodajnog asortimana: patine, akrilne premaze unapređenih karakteristika,izolatore, boje i specijalne efekte za staklo, kao i raznovrsnu paletu specijalnih efekata.

  • SEMINAR O NOVIM MATERIJALIMA I SISTEMIMA POVRŠINSKE ZAŠTITE I DEKORACIJE

Stručni tim Fabbrica doo tokom seminara predstavio je nove materijale za površinsku obradu i dekoraciju drvenih površina, kao i specijalni, tehnološki napredne premaze, jedinstvene na domaćem tržištu.

Nakon prezentacije svi gosti kompanije Fabbrica imali su priliku da pogledaju uzorke materijala pripremljenih za ovu priliku, razgovaraju sa stručnim timovima RENNER Italia i Fabbrica doo o tehnikama rada i procedurama za postizanje željenih rezultata u površinskoj obradi.

Stručne konsultacije o primeni materijala ocenjene su kao izuzetno korisne i konstruktivne.

Fabbrica doo se još jednom pokazala kao pouzdan partner koji teži da domaće tržište konstantno upoznaje sa najnovijim svetskim trendovima u segmentu površinske zaštite i dekoracije.

Hvala kompanijama Omega Profeks i Drvogalant na podršci!