Kruševac, 18.06.2014.

Stručni tim Fabbrica doo, uz podršku partnerske firme MDM Autokomerc, realizovao je još jednu uspešnu prezentaciju prozvoda iz prodajnog programa, za svoje komitente i saradnike.

Sa ciljem da se približe karakteristike i tehnologija primene inovativnih proizvoda, u segmentu površinske obrade i dekoracije u drvnoj industriji, prezentacija je bila podeljena u tri segmenta.

MIRKA BRUSNI PROGRAM – interaktivna prezentacija materijala za brušenje i poliranje
Tokom praktične demonstracije svi prisutni saradnici imali su priliku da se upoznaju sa izuzetnim performansama Mirka alata i materijala za brušenje.

Naš tehnički tim je pokazao kako se upotrebom Polarshine linije za poliranje, u primeni sa različitim stopama, mogu postići vrhunski rezulti po pitanju izgleda površina lakiranih završnim lakovima u visokom sjaju.

Tokom prezentacije predstavljena je nova pneumatska dvoručna polirka – alat izuzetnih performansi i jedinstvenog dizajna koji obezbeđuje jednostavnu primenu, brzinu i efikasnost u radu.

RENNER ITALIA – interaktivna prezentacija primene premaza za drvnu industriju
Tehnički servis Fabbrica doo je uz asistenciju kolega iz fabrike Renner Italia, demonstrirao način nanošenja novih specijalnih efekata za medijapan (efekat betona, efekat oštećenog metala, efekti zlata), boja i efekata za staklo, patina, kao i metal efekata jedinstvenih u ponudi Fabbrica doo.

Realizaciju praktičnog dela prezentacije pomogla je firma Stajper doo ustupajući prostor svoje proizvodnje predstavnicima kompanije Fabbrica doo i ostalim saradnicima.

SEMINAR O NOVIM MATERIJALIMA I SISTEMIMA POVRŠINSKE ZAŠTITE I DEKORACIJE
Tokom stručnog seminara predstavljeni su novi materijali za površinsku obradu i dekoraciju drvenih površina, kao i specijalni, tehnološki napredni premazi, jedinstveni na domaćem tržištu.

[slideshow_deploy id=’15409′]

Nakon seminara, svi gosti imali su priliku da pogledaju uzorke materijala pripremljenih za ovu priliku, razgovaraju sa stručnim licima kompanija Renner Italia i Fabbrica doo o tehnikama rada i procedurama za postizanje željenih rezultata u površinskoj obradi i kroz diskusiju razmene praktična iskustva.

Stručne konsultacije o primeni materijala ocenjene su kao izuzetno korisne i konstruktivne.

Fabbrica doo se još jednom pokazala kao pouzdan partner koji teži da domaće tržište konstantno upoznaje sa najnovijim svetskim trendovima u segmentu površinske zaštite i dekoracije.

Hvala firmama MDM Autokomerc i Stajper na podršci!