Subotica, 31.10.2013.

Stručni tim preduzeća Fabbrica doo je organizovao još jedan u nizu seminara o premazima za drvnu industriju, kao i praktičnu demonstraciju primene različitih materijala za površinsku obradu i dekoraciju. Cilj prezentacije je bio da se korisnicima na najbolji način približe karakteristike proizvoda i istaknu njihove prednosti i kvalitet.

Tokom trajanja prezentacija svi prisutni imali su priliku da se detaljno informišu o novim generacijama premaza, isprate način njihove primene i aktivno učestvuju u prezentaciji abrazivnih materijala proizvođača Mirka.

Mnogobrojni uzorci specifičnih materijala, jedinstvenih u ponudi Fabbrica doo, koje su posetioci imali prilke da pogledaju i prokomentarišu privukli su izuzetno veliku pažnju:

  • metalik patine,
  • specijalni efekti na medijapanu,
  • boje i efekti za staklo,
  • boje za sunđer,
  • tehnološki unapređeni konvencionalni proizvodi.

[slideshow_deploy id=’15303′]

Prilikom demonstracije Mirka brusnog programa svi gosti imali su priliku da lično probaju sve predstavljene alate i materijale za brušenje i poliranje, kao i da se upoznaju sa procedurama za postizanje najboljih rezultata u površinskoj obradi.

Posebna pažnja bila je usmerena na novu generaciju visoko efikasnog električnog brusnog alata, kao što je DEROS 650 CV, unapređenih performansi sa motorom bez četkica koji obezbeđuje konstantan i kvalitetan rad, naročito ako se primenjuje u Abranet sistemu brušenja bez prašine.

Naš tehnički tim je tokom praktične demonstracije pokazao kako se upotrebom ručnih alata za predpoliranje, olakšava i značajno skraćuje procedura poliranja za postizanje vrhunskih rezultata u izgledu površina tretiranih završnim lakovima u visokom sjaju.

Predstavljeni materijali, stručne konsultacije o primeni istih, kao i interaktivna prezentacija Mirka programa ocenjeni su kao izuzetno korisni i konstruktivni.

Zahvaljujemo se preduzeću Stolarija Bašić na svesrdnoj podršci!