Kovačica, 03.10.2013. godine

U nameri da svojim saradnicima na najbolji način približi karakteristike proizvoda i istakne njihove prednosti i kvalitet, Fabbrica doo je sada već tradicionalno, organizovala seminar za komitente iz Južnobanatskog okruga.

[slideshow_deploy id=’15253′]

Na veliko zadovoljstvo svih učesnika, seminar je podrazumevao interaktivne prezentacije Mirka materijala za brušenje i poliranje kao i Renner premaza za drvnu industriju čiju realizaciju je podržala firma Filka art line ustupajući prostor svoje proizvodnje predstavnicima kompanije Fabbrica doo i ostalim saradnicima.

Tokom praktičnog dela prezentacije, kompanija Fabbrica je svojim komitentima omogućila da testiraju Mirka alate i brusne materijale zastupljene u ponudi i upoznaju se sa prednostima rada, upotrebom inovativnih alata i abraziva ovog renomiranog finskog proizvođača.

Praktičnu prezentaciju upotpunio je seminar o novim materijalima i sistemima površinske zaštite i dekoracije. Ovom prilikom posebno su predstavljeni novi materijali za pripremu, površinsku obradu i dekoraciju drvenih površina, kao i specijalni, tehnološki napredni premazi, jedinstveni na domaćem tržištu.

Posebna pažnja svih prisutnih bila je usmerena na nove proizvode: metalik patine, specijalne efekte za medijapan, boje i efekte za staklo, boje za sunđer, tehnološki unapređene konvencionalne materijale kao i inovativni Mirka sistem brušenja bez prašine i poliranje.

Nakon prezentacije svi gosti kompanije Fabbrica imali su priliku da pogledaju uzorke materijala pripremljene za ovu priliku, razgovaraju sa stručnim timom Fabbrica doo o tehnikama rada i procedurama za postizanje željenih rezultata u površinskoj obradi.

Tim tehnologa kompanije Fabbrica sa zadovoljstvom je podelio svoja iskustva o primeni materijala što su komitenti prepoznali i pozdravili konstruktivnom komunikacijom.

Fabbrica doo se još jednom pokazala kao pouzdan partner koji teži da domaće tržište konstantno upoznaje sa najnovijim svetskim trendovima u segmentu površinske zaštite i dekoracije.

Hvala firmi Filka art line na podršci!