Kruševac, 16.10.2013.

Naš stručni tim, predvođen tehnolozima i tehničarima, uz podršku partnerske firme MDM AUTOKOMERC, sproveo je još jednu uspešnu prezentaciju prozvoda iz prodajnog asortimana Fabbrica doo za komitente i saradnike iz Rasinskog okruga.

Sa velikim zadovoljsvom nastavili smo našu praksu kontinuirane edukacije tžišta o novim materijalima za površinsku zaštitu i dekoraciju, kao i inovativnim tehnologijama koje se primenjuju u segmentu brušenja.

[slideshow_deploy id=’15275′]

Prezentacija je podrazumevala tri segmenta:

  • INTERAKTIVNU PREZENTACIJU MIRKA MATERIJALA ZA BRUŠENJE I POLIRANJE

Tokom prezentacije svi prisutni saradnici kompanije Fabbrica imali su priliku da lično probaju sve alate i materijale za brušenje, tehnike rada i procedure za postizanje najboljih rezultata u površinskoj obradi.

Dragi gosti su imali priliku da se upoznaju sa izuzetnim performansama ABRANET sistema za brušenje bez prašine, alatima za brušenje i poliranje poslednje generacije sa unapređenim performansama, kao i mogućnosti koje ovi alati pružaju.

  • INTERAKTIVNU PREZENTACIJU PREMAZA ZA DRVNU INDUSTRIJU RENNER ITALIA

Tehnički servis Fabbrica doo je uz asistenciju kolega iz fabrike Renner Italia, demonstrirao je način nanošenja boja i efekata za staklo, patina, izolatora, specijalnih efekata za medijapan, kao i način rada sa novim premazima različitih vrsta i namena.

Još jednom, uverili smo naše saradnike, da je pored velikog izbora kvalitetnih proizvoda, prednost naše kompanije je usluga koju pružamo svojim komitentima.

Dobro poznavanje karakteristika svih premaza iz ponude, kao i adekvatna pomoć oko pravilnog odabira i primene materijala su prednosti koje uvek ističemo.

Realizaciju praktičnog dela prezentacije pomogla je firma Stajper doo ustupajući prostor svoje proizvodnje predstavnicima kompanije Fabbrica doo i ostalim saradnicima.

  • SEMINAR O NOVIM MATERIJALIMA I SISTEMIMA POVRŠINSKE ZAŠTITE I DEKORACIJE

Tokom stručnog seminara predstavljeni su novi materijali za površinsku obradu i dekoraciju drvenih površina, kao i specijalni, tehnološki napredni premazi, jedinstveni na domaćem tržištu.

Nakon seminara svi gosti kompanije Fabbrica imali su priliku da pogledaju uzorke materijala pripremljenih za ovu priliku, razgovaraju sa stručnim timovima Renner Italia i Fabbrica doo o tehnikama rada i procedurama za postizanje željenih rezultata u površinskoj obradi.

Hvala firmama MDM Autokomerc i Stajper na podršci!