Požarevac, 05.06.2013. godine

Fabbrica doo organizovala je prezentaciju Mirka alata i abrazivnih materijala za brušenje i poliranje za svoje komitente iz Braničevskog i Podunavskog okruga.

Dosadašnju praksu kontinuirane edukacije svojih saradnika Fabbrica doo je upotpunila održavanjem interaktivne prezentacije materijala u prisustvu specijalizovanog stručnjaka iz kompanije Mirka gospodina Toma Nykvista i tehničkog tima Fabbrica doo.

Tokom prezentacije svi prisutni saradnici kompanije Fabbrica imali su priliku da lično probaju sve materijale, tehnike rada i procedure za postizanje najboljih rezultata u površinskoj obradi.

[slideshow_deploy id=’15192′]

Posebna pažnja svih prisutnih bila je usmerena na postupak poliranja površina u visokom sjaju.

Pored novih ručnih alata i abraziva za predpoliranje koji su bili predmet specijalnog interesovanja, komitenti su se uverili u izuzetne performanse predstavljene Mirka polirke i mogućnosti koje ovaj alat pruža. U postupku poliranja korišćene su različite stope i paste za poliranje, čijom su upotrebom postignuti odlični rezultati.

Pored toga predstavljena je električna brusilica DEROS 650CV nove generacije.

Svi prisutni pozitivno su reagovali na karakteristike ove bruslice teške samo 1 kg, koja poseduje veliku snagu, nizak nivo vibracija i nema dodatni strujni adapter.

Upotrebom ovog alata postiže se izuzetno lako i efikasno brušenje bez prašine upotrebom ABRANET mrežica.

ABRANET mrežice predstavljaju revolucionarni proizvod izuzetne izdržljivosti i trajnosti, koji omogućava elegantno i komforno brušenje bez prašine. Zahvaljujući poroznoj mrežici abrazivni materijal se ne zapunjava brusnom prašinom jer se ona specijalnim crevom uklanja postupkom direktnog usisavanja.

Fabbrica doo se još jednom pokazala kao pouzdan partner koji brine o unapređenju poslovanja svojih komitenata i saradnika. Težimo da naše tržište konstantno upoznajemo sa najnovijim svetskim trendovima u segmentu površinske zaštite i dekoracije.