Nikšić, 08.10.2013.

U saradnji sa partnerskom kompanijom Neckom doo iz Nikšića, tehnički tim Fabbrica doo organizovao je prezentaciju Mirka alata i abrazivnih materijala za brušenje i poliranje.

Dosadašnju praksu kontinuirane edukacije svojih saradnika Fabbrica doo je upotpunila održavanjem interaktivne prezentacije materijala za komitente i saradnike iz Crne Gore.

Tokom prezentacije svi prisutni imali su priliku da lično probaju sve materijale, tehnike rada i procedure za postizanje najboljih rezultata u površinskoj obradi.

Sistem brušenja bez prašine predstavljen je demonstracijom rada električnih alata za brušenje :

CEROS 650CV – električna brusilica za drvnu industriju izuzetnih performansi

DEROS 650CV – nova generacija električnih brusilica za drvnu industriju – bez strujnog adaptera

MIRO 955 – električna brusilica za zidove

USISIVAČ MIRKA 915 – specijalni usisivač za brušenje bez prašine

Na svim alatima testirane su ABRANET mrežice za brušenje nove generacije.

[slideshow_deploy id=’15263′]

Pored novih ručnih alata i abraziva za predpoliranje koji su bili predmet specijalnog interesovanja, komitenti su se uverili u izuzetne performanse predstavljene Mirka polirke i mogućnosti koje ovaj alat pruža. U postupku poliranja korišćene su različite stope i paste za poliranje, čijom su upotrebom postignuti odlični rezultati.

Nakon prezentacije svi gosti imali su priliku da pogledaju uzorke materijala pripremljenih za ovu priliku, razgovaraju sa stručnim timom Fabbrica doo o tehnikama rada i procedurama za postizanje željenih rezultata u površinskoj obradi.

Hvala kompaniji Neckom na podršci!