Fabbrica doo je u septembru 2015. godine organizovala za svoje saradnike posetu fabrici RENNER ITALIA.

Grupu koju su činili renomirani proizvođači iz segmenta drvne industrije u Srbiji u prijatnoj atmosferi ugostili su ljubazni domaćini iz službe prodaje i tehničke podrške kompanije Renner Italia.

Dragi gosti i prijatelji kompanije Fabbrica doo imali su priliku da upoznaju proces proizvodnje premaza koji se obavlja po vrhunskim svetskim standardima u dva proizvodna pogona sa najmodernijom opremom, impresivne rezultate vezane za konstantan rast prodaje materijala u čitavom svetu, kao i planove za širenje i unapređenje proizvodnih kapaciteta.

Takođe, svi posetioci imali su priliku da posete novi LOGISTIČKI CENTAR kompanje Renner Italia koji je počeo sa radom u avgustu ove godine.

Pored toga, organizovana je prezentacija novih materijala koji su uvedeni kao rezultat rada specijalizovane laboratorije za istraživanje i razvoj.

Fabbrica doo još jednom je dokazala da je pouzdan partner koji brine o unapređenju poslovanja svojih saradnika, i podržava njihovo upoznavanje sa najnovijim svetskim trendovima u segmentu površinske zaštite i dekoracije.

[slideshow_deploy id=’15041′]