Kod formulisanja svih vodenih premaza iz sopstvenog proizvodnog asortimana, kompanije Renner Italia uvek je brinula o ljudima i prirodi. Pomenuti premazi imaju nizak nivo VOC isparenja i izuzetne karakteristike.

Prateći nove trendove i zakonske regulative, a sa idejom da pomogne korisnicima vodenih lakova, Renenr Italija počela je da pakuje vodene premaze iz Aquaris linije u nove Evergreen kante. Na ovaj način troškovi odlaganja otpada smanjeni su za 85%.

Kante u koje se pakuju premazi se smatraju posebnim otpadom i moraju se propisno odlagati prema aktuelnim regulativama Evropske unije.

Nova EVERGREEN kanta je obložena dopunskom tankom oblogom od polietilena koji ima veliku gustinu. Ovaj visokootporni materijal savršeno prati oblik kante.
Kada se kanta isprazni, obloga koja je zaprljana premazom se može jednostavno odstraniti iz same kante i odložiti kako je propisano za tu vrstu otpada.

Ukoliko odaberete Renner Aquaris vodene premaze upakovane u EVERGREEN kante, dobićete premaze bez formaldehida i na taj način podržavate ECO FRENDLY filozofiju zaštite životne sredine i doprinosite zaštiti čitave planete i sveta koji nas okružuje.

VODENE PREMAZE UPAKOVANE U NOVU EVERGREEN KANTU OČEKUJTE USKORO I U PONUDI FABBRICA DOO!

Pogledajte PROMO FILM koji će Vam detaljno predstaviti novu EVERGREEN kantu i sve njene prednosti.