Fabbrica doo predstavlja novi PROMO FILM koji će Vas detaljno upoznati sa FIREWALL mašinom koja se u kompaniji Renner Italia koristi za testiranje vatrootpornih premaza.

Vatro-otporni materijali se klasifikuju u zavisnosti od svojih perfomansi, njihova klasifikacija određuje na kojim objektima se mogu koristiti i koji stepen vatrootpornosti zadovoljavaju.

Firewall mašina za testiranje vatrootrornih premaza je novi sistem kompanije Renner Italia, koji omogućava da se reprodukuju testovi koji se sprovode za dobijanje potvrde o usaglašenosti sa UNI 9174 standardom.

Samo ovlašćene laboratorije proveravaju i sertifikuju proizvode u skladu sa pomenutim standardom.

UNI 9174 je italijanski standard koji se koristi za klasifikaciju proizvoda zasnovano na njihovoj reakciji na vatru.

Velika prednost Firewall mašine za testiranje je to što omogućava indetične procedure za testiranje vatro-otpornih premaza, onima koje se primenjuju u ovlašćenim laboratorijama.

Fabbrica doo Vam može ponuditi veliki izbor vatrootpornih premaza koji zadovoljavaju različite standade, a čijom primenom možete postići željeni izgled tretiranih drvenih površina i odgovarajuću površinsku zaštitu.

Pogledajte PROMO FILM koji je za Vas obradila naša Tehnička služba, koji će Vas uputiti na koji način se sprovodi proces testiranja premaza upotrebom FIREWALL mašine: