Fabbrica predstavlja novi PROMO FILM koji će Vas upoznati sa svim prednostima korišćenja NOVE GENERACIJE MIRKA® DEROS električnih brusilica sa Bluetooth konekcijom.

DEROS predstavlja alate za brušenje poslednje generacije, jedinstvene na domaćem tržištu zbog svojih izuzenih karakteristika (ergonomski dizajn, motror bez četkica, brz i kvalitetan rad, vakum sistem za usisavanje prašine itd.). Pored toga, nova verzija alata pruža dopunske opcije koje se odnose na mogućnost optimizacije rada alata.

Pomenuti alati se putem Bluetooth konekcije vezuju za My Mirka aplikaciju na telefonu.
Kroz aplikaciju se može pratiti brzina rada alata (broj obrtaja u minutu), kao i nivo vibracija alata u definisanom vremenskom intervalu.
Na osnovu analize svih parametara rada alata, aplikacija nudi uputstvo na koji način se može optimizovati rad alata, u smislu smanjenja nivoa vibracija i preporučuje vrednost parametara za njegov nesmetani rad.

Pogledajte PROMO FILM koji je za Vas pripremila naša služba tehničke podrške u saradnji sa kompanijom Mirka, koji će Vas uputiti u sve prednosti DEROS alata za brušenje.

Nova generacja DEROS alata USKORO u Fabbrica ponudi!