Fabbrica doo predstavlja novi PROMO FILM koji će Vas detaljno upoznati sa Abranet® sistemom brušenja bez prašine, kao i svim prednostima njegovog korišćenja.

Abranet® predstavlja material za brušenje poslednje generacije čija upotreba Vam omogućava čistije i zdravije radno okruženje.

Abranet® je proizveden od ispletenih vlakana metala na koja su nanete abrazivne čestice. Sadrži na hiljade sitnih otvora koji omogućavaju efikasno odvođenje prašine.
Zahvaljujući poroznoj mrežici abrazivni materijal se ne zapunjava brusnom prašinom, koja nastaje kao nus proizvod brušenja, a samim tim ne dolazi ni do njenog zagrevanja. Jednostavnim skidanjem i izduvavanjem, materijal je spreman za ponovno korišćenje.

Abranet® je abrazivni materijal visokih performansi i dugog veka trajanja. Takve karakteristike čine ga veoma isplativim i primenljivim u mnogim sferama drvne industrije.

Renomirani svetski proizvođač materijala i alata za brušenje Mirka nudi veliki izbor različitih brusilica i usisivača koji su dizajnirani da moguće postizanje najboljih performansi u sistemu brušenja bez prašine.

Pogledajte PROMO FILM koji je za Vas pripremila naša služba tehničke podrške u saradnji sa kompanijom Mirka, koji će Vas uputiti u sve prednosti korišćenja Abranet mrežica u odnosu na standardne papire za brušenje.