Prateći zahteve tržišta koji se odnose na estetski i tehnološki napredna rešenja za zaštitu drvenih površina, tim stručnjaka iz kompanije Renner Italia, pripremio je novi katalog NAJBOLJA REŠENJA ZA TRETMAN DRVENIH POVRŠINA.

Ukoliko ste odabrali drvo kao materijal za gradnju i dekoraciju odlučili ste se za izvanredan prirodni materijal, pouzdan, otporan i sa dobrim izolacionim karakteristikama. Elementi izrađeni od drveta daju svakom prostoru toplinu, komfor i eleganciju.

Ovaj tehnički katalog namenjen je dizajnerima, arhitektama i inženjerima koji u opremanju koriste elemente izrađene od drveta.

Obzirom da Renner Italia u svom asortimanu ima preko 6000 različitih proizvoda koji su namenjeni, pre svega, proizvođačima iz segmenta drvne industrije, ali i potrebama manjih stolara, bilo je veoma teško napraviti pravi izbor.

Sažeti pregled proizvoda, predstavljen u ovom katalogu, ima cilj da pojednostavi Vaš izbor. Drugim rečima, nudi opciju da u par koraka pronađete idealno rešenje za sve Vaše potrebe na polju dekoracije i zaštite drvenih elemenata u enterijeru i eksterijeru.

Pogledajte katalog NAJBOLJA REŠENJA ZA TRETMAN DRVENIH POVRŠINA koji je za Vas obradila naša Tehnička služba i koji će Vam obezbediti sve potrebne informacije o rešenjima koja možemo ponuditi: