NOVA SERIJA PREMAZA ZA DEKORACIJU NAMEŠTAJA I ELEMENTA
U ENTERIJERU

Prateći aktuelne svetske trendove iz segmenta površinske zaštite nameštaja i uređenja enterijera, Fabbrica doo pripremila je za svoje komitente NOVU TON KARTU METALIK EFEKATA SA TEKSTUROM.

Ovi proizvodi predstavljaju jedinstvene premaze za dekoraciju elemenata u enterijeru. Njihova formulacija omogućava postizanje specifičnog efekta u različitim tonovima.
Nijanse iz ove ton karte dobijaju se upotrebom specijalnih pigmenata koji sadrže čestice metala i teksturit efekat, čijom primenom se postiže jedinstven i atraktivan izgled na lakiranim površinama. Pored toga, površine tretirane ovim premazom poseduju poboljšane mehaničke karakteristike i otpornost na habanje.

Izbor tonova metalik efekata sa teksturom, sadržanih u ovoj ton karti, obezbeđuje korisnicima mnogobrojne mogućnosti u dizajniranju i uređenju enterijera, kao i dopunsku opciju kombinovanja raznovrsnih supstrata za tu namenu. Pored primene na medijapanu, metal efekti mogu se koristiti i za dekoraciju metala uz obaveznu upotrebu odgovarajućeg prajmera.

Ovi proizvodi spadaju u grupu profesionalnih premaza namenjenih isključivo za industrijsku upotrebu.

Tehnički servis Fabbrica doo je uz pomoć saradnika, koji su doprineli realizaciji ovog zahtevnog projekta, u mogućnosti da svojim komitentima ponudi jedinstvenu paletu tonova koja je veoma atraktivna.

FABBRICA DOO NUDI NOVE TON KARTE PO IZUZETNO KONKURENTNIM CENAMA.

Za sve dodatne informacije Fabbrica doo tehnička služba stoji Vam na raspolaganju.