ZA DEKORACIJU NAMEŠTAJA I PODNIH POVRŠINA U ENTERIJERU

Prateći aktuelne svetske trendove iz segmenta površinske zaštite nameštaja, podnih površina i ostalih drvenih elemenata u enetrijeru, Fabbrica doo pripremila je za svoje komitente NOVU TON KARTU HIDRO ULJA.

Zbog svoje sposobnosti da naglase prirodan izgled i teksturu drveta, kao i zbog svoje netoksičnosti, premazi na bazi hidro-ulja su omiljeni među korisnicima koji žele da ih primene za opremanje lokala, poslovnih prostora, kao i sopstevnih domova ekološke premaze koji garantuju potpuno prirodan izgled tretiranih površina.

Primenom ove grupe premaza postiže se takozvani “natural wood” efekat. Površina je jako prijatna na dodir, sa naglašenom prirodnom strukturom drveta.

Tehnički servis Fabbrica doo je uz pomoć saradnika, koji su doprineli realizaciji ovog zahtevnog projekta, u mogućnosti da svojim komitentima ponudi jedinstvenu paletu tonova koja je veoma atraktivna.

Nijanse zastupljene u novoj ton karti omogućiće arhitektama i dizajnerima, kao i svim proizvođačima iz drvne industrije dopunske mogućnosti, ideje i rešenja u uređenju enterijera.

FABBRICA DOO NUDI NOVE TON KARTE PO IZUZETNO KONKURENTNIM CENAMA.

Za sve dodatne informacije naša tehnička služba stoji Vam na raspolaganju.