Finska kompanija Mirka je predstavljena na jubilarnom 50. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije

Proizvodi finske kompanije Mirka su predstavljeni na jubilarnom 50. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije od strane srpske kompanije Fabbrica.


Proizvodi finske kompanije Mirka izloženi na Sajmu

50. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije 12. novembra otvorio je zamenik premijera i ministar trgovine gospodin Rasim Ljajić. Na Sajmu je učestvovalo 500 kompanija, uključujući 130 međunarodnih. Fabbrica doo je predstavila Mirkine proizvode, a interesovanje za ove sisteme brušenja je bilo veliko.

Fabbrica doo se, između ostalog, specijalizovala za distribuciju proizvoda vezanih za zaštitu drvenih površina i dekoraciju nameštaja. Na Sajmu je predstavila materijale i alate za brušenje koje je proizvela kompanija Mirka.


Fabbrica štand

 
 
 
 
Mirka ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji visokokvalitetnih abraziva i sistema za brušenje bez prašine, a u protekle četiri godine Fabbrica doo prodaje njene proizvode. Ivana Marić, predstavnica Fabbrica doo na Sajmu, rekla je da je ova kompanija veoma zadovoljna kompanijom Mirka i njenim proizvodima. Prema njenim rečima, proizvodi Mirka su visokog kvaliteta, a kompanija uvek donosi nešto novo na tržište, što je dobar primer inovativnog finskog istraživanja i razvoja.