Novi Pazar, 06.11.2013.

Sa ciljem da svojim komitentima približi karakteristike i tehnologiju primene inovativnih proizvoda u segmentu površinske obrade i dekoracije u drvnoj industriji, kao i da pruži maksimalnu tehničku podršku, stručni tim Fabbrica doo je, u saradnji sa partnerskom firmom Boys doo, održao seminar u Novom Pazaru.

Kako bi se na najbolji način istakle prednosti i kvalitet proizvoda, uz prezentaciju prodajnog programa, održana je i interaktivna demonstracija primene materijala renomiranih proizvođača:

  • premaza za drvnu industriju – Renner, Italija,
  • brusnih materijala i alata – Mirka, Finska.

[slideshow_deploy id=’15319′]

Tokom seminara, svi učesnici imali su priliku da sa stručnim timom tehnologa i tehničara primene preduzeća Fabbrica doo, prodiskutuju o tehnikama rada i procedurama za postizanje željenih rezultata u površinskoj obradi, ali i da se upoznaju sa uzorcima demonstriranih materijala, specijalno pripremljenih za ovu priliku.

Uzorni komadi tretirani premazima sa specijalnim efektima, na staklu i medijapanu, kao što su efekat folije ili efekat leda, privukli su izuzetnu pažnju svih učesnika.

Realizaciju praktičnog dela prezentacije pomogla je firma Seco doo ustupajući prostor svoje proizvodnje predstavnicima kompanije Fabbrica doo i ostalim saradnicima.

Svi prisutni imali su priliku da lično testiraju novu generaciju visokoefikasnog električnog brusnog alata, kao i materijale za postupak predpoliranja i poliranja.

Naš tehnički tim je tokom praktične demonstracije pokazao kako se upotrebom nove linije Mirka pasti za poliranje POLARSHINE u primeni sa različitim stopama mogu postići vrhunski rezulti po pitanju izgleda površina lakiranih završnim lakovima u visokom sjaju.

Sva zalaganja tehnologa i tehničara primene tima Fabbrica doo ocenjeni su kao veoma korisni i konstruktivni.

Pored velikog izbora kvalitetnih proizvoda, Fabbrica doo je pokazala da se prednost ove kompanije ogleda u uslugama koju pruža svojim komitentima – redovne edukacije, stručne konsultacije, tehnička podrška na terenu.

Zahvaljujemo se distributeru BOYS doo i firmi SECO doo na maksimalnoj podršci!!!