Leskovac, 11.07.2013.

Fabbrica doo organizovala je prezentaciju prodajnog programa za komitente i saradnike iz Leskovca i Vranja.

Prezentacija se sastojala iz tri tematske celine koje su podrazumevale:

  • INTERAKTIVNU PREZENTACIJU MIRKA MATERIJALA ZA BRUŠENJE I POLIRANJE

Tokom prezentacije svi prisutni saradnici kompanije Fabbrica imali su priliku da lično probaju sve materijale, tehnike rada i procedure za postizanje najboljih rezultata u površinskoj obradi.

Posebna pažnja bila je usmerena na ABRANET sistem brušenja koji omogućava elegantno i komforno brušenje bez prašine.

ABRANET mrežice predstavljaju revolucionarni proizvod izuzetne izdržljivosti i trajnosti. Zahvaljujući poroznoj strukturi pomenuti abrazivni materijal se ne zapunjava brusnom prašinom jer se ona specijalnim crevom uklanja postupkom direktnog usisavanja.

Veliko interesovanje gosti su pokazali za postupak poliranja površina u visokom sjaju.

Svi gosti su se uverili u izuzetne performanse predstavljene Mirka polirke i mogućnosti koje ovaj alat pruža. U postupku poliranja korišćene su različite stope i paste za poliranje, čijom su upotrebom postignuti odlični rezultati.

  • INTERAKTIVNU PREZENTACIJU PREMAZA ZA DRVNU INDUSTRIJU RENNER ITALIA

Tehnički servis Fabbrica doo demonstrirao je način nanošenja standardnih poliuretanskih premaza različitih vrsta i namena, kao i nove materijale iz svog prodajnog asortimana: patine, nove serije vodenog bajca, premaze za staklo, kao i raznovrsnu paletu specijalnih efekata.

  • SEMINAR O NOVIM MATERIJALIMA I SISTEMIMA POVRŠINSKE ZAŠTITE I DEKORACIJE

Stručni tim Fabbrica doo tokom seminara predstavio je nove materijale za površinsku obradu i dekoraciju drvenih površina, kao i specijalni, tehnološki napredni premaze, jedinstvene na domaćem tržištu.

Nakon prezentacije svi gosti kompanije Fabbrica imali su priliku da pogledaju uzorke materijala pripremljenih za ovu priliku, razgovaraju sa tehnolozima o tehnikama rada i procedurama za postizanje željenih rezultata u površinskoj obradi. Stručne konsultacije o primeni materijala ocenjene su kao izuzetno korisne i konstruktivne.

 

Fabbrica doo se još jednom pokazala kao pouzdan partner koji teži da domaće tržište konstantno upoznaje sa najnovijim svetskim trendovima u segmentu površinske zaštite i dekoracije.

Hvala kompaniji Drvo company Đorđević na podršci!

[slideshow_deploy id=’15210′]