Stara Pazova, 17.07.2013.

Fabbrica doo je u saradnji sa kompanijom Renner organizovala prezentaciju prodajnog programa za komitente i saradnike iz Sremskog okruga.

Na veliko zadovoljstvo svih učesnika, tom prilikom su predstavljeni novi materijali za površinsku obradu i dekoraciju drvenih površina, kao i inovativni sistemi brušenja i poliranja.

Stručnom timu Fabbrica doo veliku podršku su pružile kolege iz Italije, predstavnici kompanije Renner Italia (gospodin Siragna i Nannetti).

Prezentacija realizovana uz neizostavnu pomoć i asistenciju firme D&D doo, koja distribuira proizvode iz prodajnog asortimana Fabbrica doo na lokalnom tržištu, uključila je tri tematske celine:

  • INTERAKTIVNU PREZENTACIJU MIRKA MATERIJALA ZA BRUŠENJE I POLIRANJE

Posebna pažnja bila je usmerena na ABRANET sistem brušenja koji omogućava elegantno i komforno brušenje bez prašine i prezentaciju tehnike POLIRANJA.

Tokom prezentacije svi prisutni saradnici kompanije Fabbrica imali su priliku da lično probaju sve materijale, tehnike rada i procedure za postizanje najboljih rezultata u površinskoj obradi kao i da se uvere u izuzetne performanse predstavljene Mirka polirke i mogućnosti koje ovaj alat pruža.

  • INTERAKTIVNU PREZENTACIJU PREMAZA ZA DRVNU INDUSTRIJU RENNER ITALIA

Tehnički servis Fabbrica doo uz asistenciju kolega iz Italije demonstrirao je način rada sa standardnim poliuretanskim premazima različitih vrsta i namena, kao i nove materijale iz svog prodajnog asortimana: patine, akrilne premaze unapređenih karakteristika, premaze za staklo, kao i raznovrsnu paletu specijalnih efekata.

  • SEMINAR O NOVIM MATERIJALIMA I SISTEMIMA POVRŠINSKE ZAŠTITE I DEKORACIJE

Stručni tim Fabbrica doo tokom seminara predstavio je nove materijale za površinsku obradu i dekoraciju drvenih površina, kao i specijalni, tehnološki napredne premaze, jedinstvene na domaćem tržištu.

Nakon prezentacije svi gosti kompanije Fabbrica imali su priliku da pogledaju uzorke materijala pripremljenih za ovu priliku, razgovaraju sa stručnim timovima RENNER Italia i Fabbrica doo o tehnikama rada i procedurama za postizanje željenih rezultata u površinskoj obradi.

Stručne konsultacije o primeni materijala ocenjene su kao izuzetno korisne i konstruktivne.

Fabbrica doo se još jednom pokazala kao pouzdan partner koji teži da domaće tržište konstantno upoznaje sa najnovijim svetskim trendovima u segmentu površinske zaštite i dekoracije.

Hvala kompanijama Renner Italia i D&D doo na asistenciji i nesebičnoj podršci!

[slideshow_deploy id=’15234′]