DODELJENE LJUBILARNE NAGRADE ZA ZAPOSLENE

Kompanija Fabbrica doo, je proslavom, koja je upriličena za sve zaposlene, obeležila 15 godina uspešnog poslovanja.

Direktor kompanije Predrag Milivojević se u svom obraćanju zaposlenima osvrnuo, pre svega, na tekuću godinu, koja je bila jedna od najizazovnijih za čitavu drvnu industriju u Srbiji.
Tom prilikom, posebno je istaknuta uloga svih naših zaposlenih koji su zajedničkim snagama zadržali kompaniju Fabbrica doo na liderskoj poziciji, među aktuelnim uvoznicima boja i lakova, kao i ostalih pratećih programa za drvnu industriju.
Sumirajući rezultate u 2019. godini, gospodin Milivojević je posebno naglasio: „Ponosan sam na sve vas jer ste, pre svega, bili posvećeni i profesionalni, a svojim radom i trudom doprineli da ostvarimo sve planirane poslovne ciljeve, kao i da ostanemo na vrhu. Veliko vam hvala na tome! “

Pored toga, zajednički smo se osvrnuli na naše poslovanje, u prethodnih 15 godina tokom kojih je Fabbrica doo uspešno postavila nove trendove u segmentu površinske obrade i dekoracije, ali i istovremeno savladala mnogobrojne prepreke koje su se našle na putu. Naša kompanija je, kao i ceolokupan sektor u kome posluje, prolazila kroz uspone i padove, od kojih je najveći izazov predstavljala ekonomska kriza.
Ipak, polazeći od snažne podrške svih naših poslovnih partnera i saradnika, zatim zaposlenih, te njihove posvećenosti, nepokolebljivosti i upornosti da ostanemo dosledni našim idejama i ciljevima, zajedničkim snagama uspeli smo da ostanemo na pravom kursu.

[slideshow_deploy id=’20594′]

Ovom prilikom, posebno je istaknut značaj, koji za kompaniju ima lojalnost i kontinuitet u radu, zaposlenih koji su deo našeg tima više od 10 godina.

Upravo tim povodom, u prijatnoj atmosferi, uručene su nagrade zaslužnim pojedincima, kao i jubilarne nagrade za sve zaposlene koji su sa nama dugi niz godina, a koji su svojim radom i zalaganjem pomogli kompaniji da postane i ostane ono što jeste – pouzdan i posvećen partner na kog saradnici mogu da računaju.

[slideshow_deploy id=’20622′]

Svečanosti povodom jubileja prisustvovale su i naše stare kolege, prijatelji firme, koji su proteklih godina bili članovi našeg tima i koji su dali značajan doprinos unapređenju poslovanja naše kompanije i pomogli da Fabbrica postane ono što danas jeste.

Na kraju je zaključeno da je put inovacija i stalnog unapređenja, put koji smo odabrali i koji ćemo slediti.
Kompanija Fabbrica doo će i tokom 2020. godine potruditi da i dalje bude najbolja u onome što radi i svojim komitentima i saradnicima ponudi mnogo inovativnnih i kvalitetnih proizvoda, koji će im pomoći da rade bolje i efikasnije.