Novi stručni seminar o novitetima u segmentu premaza za drvnu industriju.

Dosadašnju praksu kontinuirane edukacije svojih saradnika Fabbrica doo je upotpunila održavanjem novog seminara tokom koga su prezentovani novi materijali i inovativne tehnologije površinske obrade u drvnoj industriji.

Seminar je organizovala služba tehničke podrške kompanije Fabbrica doo.

Na veliko zadovoljstvo svih učesnika, tom prilikom posebno su predstavljeni novi materijali za površinsku obradu i dekoraciju drvenih površina, kao i specijalni, tehnološki napredni premazi, jedinstveni na domaćem tržištu.

Posebna pažnja svih prisutnih bila je usmerena, pre svega, na nove proizvode: lakove pojačane mehaničke otpornosti, hidro ulja, metalik patine, specijalne efekte, kao i nove linije premaza za zaštitu i dekoraciju drvenih elemanta u enterijeru.

[slideshow_deploy id=’15048′]

Nakon prezentacije svi gosti kompanije Fabbrica imali su priliku da pogledaju uzorke materijala pripremljenih za ovu priliku. Pored toga, u trening centru kompanije Fabbrica sprovedena je i praktična prezenatcija premaza kako bi se svim prisutnim učesnicima na adekvatan način predstavile karakteristike pojedinih grupa premaza.

U razgovoru sa stručnim timom Fabbrica doo precizno su definisane tehnike rada i procedure za postizanje željenih rezultata u površinskoj obradi.

Stručne konsultacije o primeni materijala ocenjene su kao izuzetno korisne i konstruktivne.