Još jedan stručni seminar koji je organizovala služba tehničke podrške Fabbrica doo.

Tehnička podrška kompanije Fabbrica, ovoga puta, imala je priliku da organizuje specijalni seminar za lokalne distributere i predoči im sve opcije za proširenje prodajnog asortimana i povećanje broja zadovoljnih korisnika.

Tokom trajanja seminara posebno su predstavljeni i diskutovani:

  • Prodajni asortiman standardnih PU premaza koji je značajno proširen
  • Novi premazi za površinsku obradu i dekoraciju drvenih površina.
  • Specijalni, tehnološki napredni materijali, jedinstveni na domaćem tržištu.
  • Nova linija premaza za serijske poslove sa izuzetno konkurentnim cenama.
  • Novi program ekonomičnih razređivača.

Svi gosti kompanije Fabbrica imali su priliku da pogledaju uzorke materijala pripremljenih za ovu priliku, razgovaraju sa tehnolozima o tehnikama rada i procedurama za postizanje željenih rezultata u površinskoj obradi.

Praktični deo prezentacije realizovan je u NOVOM FABBRICA TRENING CENTRU koji je opremljen modernom opremom za nanošenje i testiranje premaza, kao i aparatima za brušenje nove generacije.

Tom prilikom, tehnički servis Fabbrica doo demonstrirao je način nanošenja standardnih poliuretanskih premaza različitih vrsta i namena, kao i sve nove materijale iz prodajnog asortimana.

[slideshow_deploy id=’15099′]

Posebno interesovanje svi učesnici seminara pokazali su za program MIRKA alata za brušenje i poliranje, koji su jedinstveni po svom dizajnu i performansama.

ABRANET® sistem brušenja bez prašine još jednom je pozitivno ocenjen, pre svega zbog svojih prednosti za sve korisnike, pre svega jer omogućava jednostavan i konforan rad.

Fabbrica doo je još jednom pokazala da je pouzdan poslovni partner, koji svoje poslovne saradnike konstantno upoznaje sa novim materijalima i mogućnostima za proširenje poslovanja, na obostrano zadovoljstvo.