Poslednjih dana septembra organizovali smo novi interaktivni seminar u okviru projekta Fabbrica dani za naše saradnike.

Naše kolege iz sektora prodaje i tehničke podrške su realizovale kompletno predstavljanje premaza iz prodajnog programa Fabbrica doo, kao i noviteta iz oblasti površinske zaštite i dekoracije površina u enterijeru i eksterijeru.

Seminar je, prema već ustaljenoj praksi, organizovan u vidu dva segmenta:

  • teorijski deo – prezentacija premaza i ciklusa površinske zaštite proizvođača Renner Italia,
  • praktični deo – testiranje premaza i ciklusa koji su bili predmet interesovanja tokom prvog dela prezentacije, kao i praktična primena materijala i alata za brušenje i poliranje renomiranog proizvođača Mirka KWH

Cilj seminara je upoznavanje sa novim trendovima u dizajnu enterijera i eksterijera, unapređenim ciklusima površinske zaštite i inovativnim materijalima koji su rezultat dugogodišnjeg rada i unapređenja postojećih formulacija i receptura.

Tokom seminara, posebno interesovanje izazvali su premazi koji se mogu koristii za tretman nameštaja u dečijim sobama, igraonicama, vrtićima, školama i sl.
U pitanju je nova serija ekoloških proizvoda, čije su karaktersitike usklađene sa EU standardom EN 71-3 (ne sadrže teške metale, organske supstrance, organska jedinjenja i sl).
Pomenuti premazi se mogu tonirati u skladu sa zahtevima krajnih kupaca prema standardizovanim ton kartama (RAL, NCS) ili na osnovu dostavljenog, referentnog uzorka.

Pored toga, izuzetnu pažnju prisutnih na seminaru izazvale i boje za sunđer, proizvodi jedinstveni u ponudi Fabbrica doo.
U pitanju su specifični premazi koji omogućavaju lakiranje elemenata različite forme i dizajna koji su izrađeni od sunđera.
Boje za sunđer se takođe mogu tonirati prema zahtevu krajnjeg kupca i prema standarizovanim ton kartama.

[slideshow_deploy id=’14777′]

Nakon testiranja svih premaza i ciklusa površinske zaštite koji su bili posebno interesantni za naše drage goste, diskutovano je o svemu što je prezentovano tokom seminara, kao i načinima na koji je moguće unaprediti postojeći način rada u proizvodnim pogonima komitenata.