PREZENTACIJA MIRKA PROGRAMA

Započeli smo novi ciklus druženja u 2016. godini sa našim dragim saradnicima u okviru projekta FABBRICA DANI. Tim povodom, organizovana je prva prezentacija MIRKA programa u 2016. godini.

Tokom prezentacije definisane su sve prednosti korišćenja net tehnologije brušenja bez prašine:

  • Zdravije radno okruženje – bez prašine
  • Sprečavanje kontaminacije prostorija u kojima se lakira brusnom prašinom koja nastaje kao nus proizvod brušenja
  • Izuzetno efikasna i brza obrada supstrata, kao i međufazno brušenje
  • Izostanak zapunjavanja površine abraziva ostatcima brusne prašine
  • Produženo vreme eksploatacija abraziva – trajnost
  • Eliminacija kvarova na alatima koji nastaju usled kontaminacije brusnom prašinom
  • Praktična primena na terenu (popravke, reparacije i sl) bez stvaranja prašine
  • Značajna ušteda pri nabavci abrazivnih materijala

Pored toga, predstavljena je raznovrsna ponuda standardnih brusnih materijala različitih tipova i dimenzija koji se mogu primeniti u različitim segmentima brušenja.

Posebnu pažnju pristnih privukli su MIRKA alati ( eletrični i pneumatski ) koji su jedinstveni po svom ergonomskom dizajnu, maloj težini i izuzetnoj efikasnosti u radu.

Praktični deo prezentacije realizovan je u NOVOM FABBRICA TRENING CENTRU koji je opremljen modernim aparatima za brušenje i poliranje nove generacije, kao i opremom za nanošenje i testiranje premaza.

[slideshow_deploy id=’14453′]

Tokom interaktivne prezentacije procesa brušenja i poliranja, diskutovano je, između ostalog, o važnosti izbora adekvatne granulacije abraziva, naročito kada se rade ciklusi u visokom sjaju.

Praktična prezentacija MIRKA proizvoda omogućila je svim prisutnim saradnicima da lično probaju sve materijale, tehnike rada i procedure za postizanje najboljih rezultata u površinskoj obradi.

[slideshow_deploy id=’14464′]

Naš tehnički tim je tokom praktične demonstracije pokazao kako se upotrebom MIRKA alata i materijala za predpoliranje i poliranje, olakšava i značajno skraćuje procedura poliranja, u cilju lakšeg postizanja vrhunskih rezultata u izgledu površina tretiranih završnim lakovima u visokom sjaju.

Nakon završetka prezentacije, sprovedena je konstruktivna diskusija na temu unapređenja postojećih procedura brušenja i poliranja u proizvodnim pogonima, tokom koje su naši gosti dobili veliki broj saveta od strane naših tehničara primene sa dugogodišnjim iskustvom.