Još jedan mesec protekao je u znaku druženja sa našim poslovnim saradnicima.
Poslednjih dana oktobra organizovali smo interaktivni seminar za tim dizajnera i inženjera koji prate važne projekte u segmentu projektovanja i dizajniranja enterijera.

Akcenat ovog seminara je bio na detaljnom upoznavanju naših gostiju sa raznovrsnim prodajnim asortimanom Fabbrica doo, kao i novim tendencijama u segmentu premaza koji se koriste za površinsku zaštitu i dekoraciju u enterijeru.

Obzirom na često veoma specifične zahteve sa kojima se susrećemo vezano za dizajn i opremanje enterijera, tokom seminara učesnicima su prezentovani paneli na kojima su predstavljeni različiti ciklusi površinske zaštite i dekoracije sa glavnom idejom da se predstavi primena premaza na nestandardnim supstratima : metal, staklo, pleksiglas, plastika i slično.

[slideshow_deploy id=’14936′]

Ovom prilikom, posebno je apostrofiran način na koji naš stručni tim učestvuje u odabiru adekvatnih materijala prema zahtevima komitenata, u preporukama materijala i ciklusa, shodno zahtevima svakog pojedinačnog komitenta.

Veliko interesovanje tokom prezentacije je izazvala mogućnost primene premaza i određenih ciklusa površinske zaštite na elementima izrađenim od pleksiglasa.

Pleksiglas je kao specifičan supstrat veoma zastupljen u dekoraciji enterijera. Po rečima prisutnih gostiju, mogućnosti obrade i dekoracije pomenutog supstata su do sada bile veoma ograničene.

Tokom seminara dodatno su predstavljene su mogućnosti korišćenja različitih materijala, kao i ciklusa površinske zaštite, sa osvrtom na mnogobrojne opcije primene premaza iz grupe specijalnih efekata.

Fabbrica doo je još jednom pokazala da je praćenje zahteva tržišta, kao i novih tendencija u dizajnu i opremanju enterijera jedini način da svojim poslovnim partnerima omogućimo bolji nastup na tržištu.